Personlig effektivitet

Personlig effektivitet, Outlook

Personlig effektivitet betyder inte ’spring snabbare’. Vi menar snarare tvärtom. I vår definition av effektivitet är produktion och produktionsförmåga i balans. Genom att planera, reflektera och fylla på energi får vi människor förmågan att prestera på topp.

Personlig Effektivitet – Grundutbildning

Denna utbildning är ett tillfälle att uppgradera  dina arbetsvanor och dina verktyg för att bättre kunna möta de krav och möjligheter du ställs inför i vardagen. I utbildningen får du bland annat: insikter i hur hjärnan och arbetsminnet fungerar, hjälp och stöd för planering/prioritering och praktiska tips som underlättar för att både behålla välmående och leverera resultat. Du får chansen att uppgradera dina IT-verktyg och möjlighet att lämna utbildningen med en tom inkorg! Vi visar hur det är möjligt – ta med din dator. Läs mer här

Personlig Effektivitet – Seminarium

Under 2-3 underhållande timmar berättar vi om grundläggande priniciper för att skapa resultat i vardagen – med lugn och ro i huvudet. Läs mer här

Den Tomma Inkorgen – e-Learning

Vår Monica Jaxelius har under årens lopp hjälpt tusentals deltagare att bli mer effektiva i arbetet. I vår pedagogiska e-Learning Den Tomma Inkorgen vägleder Monica dig på resan mot den tomma inkorgen. Enkelt, tydligt, praktiskt – OCH – du kan pausa och repetera när du själv vill!

Effektivitetscoachning på arbetsplatsen

Hinner du inte åka på kurs? Måste du ha hjälp NU? Då kan några individuella coachningstillfällen på din arbetsplats passa bra. Att få coachning på arbetsplatsen en tid efter genomgången utbildning kan vara ett bra sätt att säkerställa hållbara resultat. Kontakta någon av våra konsulter så ordnar vi tid.